Kom erbij

Zit jij in groep 8, of zit je al op de mavo en ga je van school veranderen? Bij het Wim Gertenbach College zit je goed! Weet je waarom?

  • We zijn de kleinste zelfstandige mavo van Nederland. Iedereen kent elkaar en er is veel tijd en aandacht voor jou.
  • We werken met moderne technieken. Digiborden in alle klassen, digitaal klassenboek, Magister en, niet te vergeten, een laptop voor iedere nieuwe brugklasser.
  • We hebben een heel leuk en enthousiast team van goede leerkrachten en begeleiders. Hier wil iedereen je echt helpen om het beste uit jezelf te halen.
  • We hebben een sterke havo-onderbouw. Na 2 jaar op het Wim Gertenbach College maak je moeiteloos de overstap naar een havo in de regio.
  • Ook als je dyslexie hebt, kun je bij ons rekenen op een fijne en succesvolle schooltijd. Onze aanpak werkt echt!

 

Enthousiast over het Wim Gertenbach College?

U kunt uw kind hieronder aanmelden voor onze aankomende brugklas (of voor instroom in klas 2, 3 of 4) door uw gegevens in te vullen en op verzenden te klikken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voor schooljaar 22-23 hebben wij helaas geen plaats meer voor nieuwe aanmeldingen in leerjaar 1 en 2.

Kom kijken

Wij snappen heus wel dat een website jou niet zomaar over de streep trekt. Dus kom bij ons langs, we laten je graag zien hoe het er hier aan toe gaat. Dan weet je meteen of het klikt.
Maak meteen een afspraak met onze directeur, Fred van Zanten. Hij nodigt jou en je ouders graag uit voor een rondleiding.