Kom erbij

Kom erbij

Zit jij in groep 8, of zit je al op de mavo en ga je van school veranderen? Bij het Wim Gertenbach College zit je goed! Weet je waarom?

  • We zijn de kleinste zelfstandige mavo van Nederland. Iedereen kent elkaar en er is veel tijd en aandacht voor jou.
  • We werken met moderne technieken. Digiborden in alle klassen, digitaal klassenboek, Magister en, niet te vergeten, een laptop voor iedere nieuwe brugklasser.
  • We hebben een heel leuk en enthousiast team van goede leerkrachten en begeleiders. Hier wil iedereen je echt helpen om het beste uit jezelf te halen.
  • We hebben een sterke havo-onderbouw. Na 2 jaar op het Wim Gertenbach College maak je moeiteloos de overstap naar een havo in de regio.
  • Ook als je dyslexie hebt, kun je bij ons rekenen op een fijne en succesvolle schooltijd. Onze aanpak werkt echt!

 

Enthousiast over het Wim Gertenbach College?

U kunt meer informatie opvragen of uw interesse in een oriënterend gesprek aangeven door uw gegevens in te vullen en op verzenden te klikken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Aanmelden brugklas 2023-2024
Voor het schooljaar 2023-2024 verloopt de aanmeldprocedure in Zuid-Kennemerland (regio Haarlem) digitaal.Dat wordt nu niet meer via de website van onze school gedaan, maar via www.de-overstap.nl. Dit is de website waar je het digitale aanmeldformulier vanaf 20 februari 2023 kunt invullen. Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen via de basisschool een inlogcode. De aanmeldperiode is vanaf 20 februari 2023 tot en met 9 maart 2023. Er vinden geen aanmeldgesprekken meer plaats.Via de websites van de scholen wordt op 22 maart, vanaf 15.00 uur, bekend gemaakt op welke school de leerlingen geplaatst zijn. Vanaf dat moment worden nieuwe brugklasleerlingen uitgenodigd voor een inschrijfgesprek op de school van plaatsing.

Ouders met kinderen die nu in groep 8 op een basisschool zitten buiten Zuid-Kennemerland kunnen contact opnemen met de VO-school van voorkeur om de leerling aan te melden.

Voor schooljaar 22-23 hebben wij helaas geen plaats meer voor nieuwe aanmeldingen. In alle leerjaren (1 t/m 4) zijn de klassen vol.

Kom kijken

Wij snappen heus wel dat een website jou niet zomaar over de streep trekt. Dus kom bij ons langs, we laten je graag zien hoe het er hier aan toe gaat. Dan weet je meteen of het klikt.
Maak meteen een afspraak met onze directeur, Fred van Zanten. Hij nodigt jou en je ouders graag uit voor een rondleiding.