Werkweken

Ieder schooljaar is er een werkweek of andere reis. De perfecte manier om elkaar en jezelf beter te leren kennen.

Brugklaskamp

Meteen in de eerste schoolweek gaan onze kersverse leerlingen drie dagen op brugklaskamp. We fietsen in een aantal etappes naar Bakkum, net boven Castricum. Met 40 kilometer is dat best een pittig tochtje, maar we stoppen vaak om iets te eten en drinken, of om een spel te doen. En aan het eind van de rit wacht een goed bed en een warme maaltijd bij de jeugdherberg.
We hebben een volgepakt programma, met veel sport, spel en creatieve uitdaging. Een heleboel leerkrachten willen de pret niet missen en komen een avond langs voor onze beroemde speurtocht.

Skiweek

Leren doe je niet alleen uit boeken, leren doe je ook in de praktijk. Door proeven te doen, aan projecten te werken, presentaties te houden en op onderzoek uit te gaan. Binnen en buiten de schoolpoorten. We gaan dan ook regelmatig op pad, met de hele school, een jaargang of een klas.

Survival

In het eindexamenjaar gaan we survivallen in de Belgische Ardennen. Een week vol inspanning, uitdaging en gezellige avonden. Van oud-leerlingen horen we vaak dat ze met heel veel plezier aan deze week terugdenken. Een mooie afronding van hun middelbareschooltijd.